*ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΚ. ΓΚΙΩΝΗΣ

Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων

 

Ελπίζουμε το 1ο Διεθνές Συνέδριο που διοργανώνεται στον Δήμο μας να αποτελέσει την αφορμή για να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία που έχουμε χαράξει στον τομέα του τουρισμού, μέσω των υδροπλάνων και της κρουαζιέρας, το αποτέλεσμα της οποίας θα είναι η αύξηση του τουριστικού και οικονομικού προϊόντος του Δήμου και της χώρας μας εν γένει.

*ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ

Πρόεδρος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου

Το 1ο Διεθνές Συνέδριο που διοργανώνεται στο Δήμο μας είναι προϊόν μιας μεγάλης προσπάθειας τεσσάρων ετών με κεντρικό στόχο τη δημιουργία του μεγαλύτερου κόμβου δικτύου Υδατοδρομίων στην επικράτεια και την άφιξη των κρουαζιερόπλοιων ώστε ο τόπος μας τουριστικά να αποκτήσει το κύρος που του αρμόζει. Στόχος μας είναι το Συνέδριο αυτό να γίνει θεσμός στην τουριστική ανάπτυξη.

*ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΚΟΒΑΣ

Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Ελληνικά Υδατοδρόμια

Αρχικά θα θέλαμε να συγχαρούμε το Δήμο Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο για την πρωτοβουλία τους να διοργανωθεί το 1ο Διεθνές Συνέδριο για τα Υδατοδρόμια και την Κρουαζιέρα στο Λουτράκι.

Πιστεύουμε ότι η θεματολογία  του Συνεδρίου και οι ομιλίες πολύπειρων στελεχών της Διεθνούς Βιομηχανίας Κρουαζιέρας και Υδατοδρομίων θα αποτυπώσουν με εμπεριστατωμένο τρόπο τα πολλαπλά οφέλη που θα έχουν οι προορισμοί που θα υποδέχονται υδροπλάνα και κρουαζιερόπλοια.

*ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η Οργανωτική Επιτροπή του Διεθνούς Συνεδρίου θα είναι:

  • Μπέλλος Δημήτριος -Yπεύθυνος Ασφαλείας της «Ελληνικά Υδατοδρόμια Ι.Κ.Ε.» τ. επικεφαλής τμήματος τεχνολογίας ασφάλειας αερομεταφορών Υ.Π.Α. – πρώην μέλος ECAC AVSEC TTF.
  • Πίττα Μελίνα – Στέλεχος της εταιρείας «Ελληνικά Υδατοδρόμια Ι.Κ.Ε.»
  • Ζερβού Ελένη – Μέλος Δ.Σ. του Δ.Λ.Τ. Λ.-Π.
  • Μπέζιου Ανδριανή – Επιστημονική Συνεργάτης του Δημάρχου Λουτρακίου -Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων
  • Σπινάρης Ιωάννης – Αρμόδιος Υπάλληλος του Δ.Λ.Τ. Λ.-Π.

*ΧΟΡΗΓΟΙ

Οι χορηγοί μας

*ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Οι υποστηρικτές μας